Mariusz Gatza este numit CEO Orange Slovacia
Full Article 2 minutes read

Mariusz Gatza este numit CEO Orange Slovacia

Grupul Orange anunță astăzi, 12 ianuarie 2022, schimbări în structura echipei de top management, condusă de Mari-Noëlle, Director General Delegat și Director Executiv pentru Europa, prin numirea actualului CEO al Orange Moldova, Mariusz Gatza, în funcția de CEO Orange Slovacia.

Mariusz Gatza deține funcția de Director General Orange Moldova din data de 1 noiembrie 2020 și va prelua poziția de Director General Orange Slovacia din data de 1 aprilie 2022. Grupul Orange va începe procesul de selecţie al noului Director General Orange Moldova în data de 14 ianuarie.

Fiind CEO Orange Moldova, Mariusz Gatza a reușit, împreună cu echipa, să pună temelia mai multor proiecte de importanță majoră pentru companie și pentru clienți. Orange Moldova a dat start implementării masive a rețelei de fibră optică, pentru a oferi servicii fixe și convergente de calitate înaltă. Campania LOVE, lansată în aprilie 2021, un nou portofoliu de abonamente mobile, un portofoliu nou de servicii fixe și lansarea e-SIM sunt doar câteva dintre proiectele majore care au contribuit la o creștere sustenabilă a companiei. De asemenea, în această perioadă dificilă cauzată de COVID-19, Orange Moldova a reușit să arate performanță atât financiară, cât și comercială.

Mariusz Gatza are o experiență de peste 22 de ani în domeniul telecomunicațiilor. În cadrul Orange Polonia, Mariusz Gatza a deținut mai multe funcții de conducere, inclusiv cea de vice-director general, responsabil pentru segmentul Business (2014-2017) și Mass-Market (2017-2020). De asemenea, a lansat cu succes oferte majore, inovatoare, precum Orange LOVE și Orange Flex în Polonia. În iulie 2020, conform deciziei Grupului, acesta a fost numit în funcția de Director General Orange Moldova.

 

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: