Meta a selectat Httpool by Aleph în calitate de partener de vânzări autorizat în Moldova
Full Article 4 minutes read

Meta a selectat Httpool by Aleph în calitate de partener de vânzări autorizat în Moldova

Httpool by Aleph și Meta au anunțat că cele două companii vor colabora în Moldova în cadrul programului „Meta Authorized Sales Partner Program”.

Partenerii de vânzări autorizați Meta acționează ca extensii ale echipelor de vânzări Meta din întreaga lume. Aceștia sprijină advertiserii și agențiile să își atingă obiectivele de afaceri, oferindu-le asistență pe plan local, direcție strategică și expertiză privind întreaga gamă de produse Meta. Procesul minuțios de selecție și aprobare conferă garanția că partenerii de vânzări autorizați Meta corespund celor mai exigente necesități de afaceri ale advertiserilor și ale agențiilor.

Aleph, deținătoarea Httpool, face parte din programul ASP din 2018 și sprijină nu doar creșterea Meta, ci și ecosistemul de publicitate local, care ajută agențiile, advertiserii și IMM-urile să obțină succese în marketingul digital. Aleph deține un palmares de excelență în marketingul digital și este activ prin echipe locale și dedicate în numeroase regiuni din întreaga lume, inclusiv Africa, Europa Centrală de Est și regiunea Asia-Pacific.

Prin înțelegerea aprofundată și completă a soluțiilor Meta, compania Httpool servește drept punct de contact direct pentru toate produsele, aplicațiile și serviciile, permițând advertiserilor să valorifice la maximum oportunitățile oferite de Meta. Mai mult, cu o prezență locală la Chișinău, Httpool by Aleph oferă suport în limbile română și rusă, prestează servicii de consultanță în strategia și optimizarea campaniilor, dar și permite facturarea în moneda națională a țării – leul moldovenesc.

În calitate de partener de vânzări autorizat, Httpool by Aleph le oferă agențiilor și advertiserilor oportunități de formare și acces gratuit la programe, inclusiv cursuri și certificare prin Meta Blueprint, care să ajute echipele să obțină abilități noi și esențiale pentru a maximiza valoarea investițiilor lor în publicitatea digitală.

„Moldova și regiunea extinsă a Europei de Sud reprezintă o zonă cu un mare potențial, de aceea ne intensificăm eforturile pentru a sprijini oamenii și afacerile de aici. Httpool by Aleph face parte din Programul de parteneri de vânzări autorizați Meta din 2018. În baza cunoștințelor și expertizei noastre solide pe piața locală, putem oferi un sprijin mai bun pentru afaceri și agenții la nivel local, ajutându-le să-și deblocheze creșterea potențială. Prin prezența Httpool pe piață, advertiserii din Moldova au acum acces la facturarea în moneda locală”, a declarat Bianca Vlaston, Meta Lead Balkans.

„Suntem încântați să avem Httpool by Aleph ca partener de vânzări autorizat al Meta în Moldova și suntem încrezători că această extindere va oferi un suport îmbunătățit pentru afaceri și agenții la nivel local, sprijinind în continuare misiunea de a impulsiona creșterea locală”, a declarat Katarzyna Paliwoda, Director Piețe Emergente CEE la Meta.

Facebook® este o marcă înregistrată a Meta Inc.

Despre Httpool by Aleph

Httpool este o companie a Grupului Aleph, care reprezintă platforme media digitale de top din regiunea Balcanică și alte peste 50 de piețe din Europa și Asia. Combinația unică dintre accesul la cei mai mari jucători digitali, tehnologiile proprii și „know-how”-ul specializat, permite Httpool să sprijine afacerile și brandurile în maximizarea eforturilor lor publicitare și impulsionarea afacerilor.

Aflați mai multe: www.httpool.com

 Despre Aleph

Aleph este unul dintre cei mai importanți furnizori de publicitate digitală la nivel mondial, conectând mii de agenți de publicitate din țările emergente cu cele mai importante platforme digitale din lume.

Aleph reprezintă cele mai importante platforme din lume în peste 90 de piețe de pe glob, unde acestea nu au o prezență fizică, permițând platformelor precum Twitter, Meta, Snapchat și altor peste 35 să se extindă pe noi piețe, iar advertiserilor – să profite din plin de capacitățile de publicitate ale platformelor. Prin aceste parteneriate de lungă durată, Aleph creează oportunitatea ca toți oamenii și toate companiile să facă publicitate la nivel local și global fără limite.

Aflați mai multe: www.alephholding.com

Despre Meta

Meta creează tehnologii care ajută oamenii să se conecteze, să găsească comunități și să dezvolte afaceri. Odată cu lansarea sa în 2004, Facebook a schimbat modul în care oamenii se conectează. Aplicațiile precum Messenger, Instagram și WhatsApp au încurajat și mai mult miliarde de oameni din întreaga lume. Acum, Meta trece dincolo de ecranele 2D, către experiențe mai imersive, precum realitatea augmentată și realitatea virtuală, pentru a contribui la următoarea evoluție în tehnologiile sociale.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: