Ministerul bulgar de Externe a cerut cetățenilor săi evitarea călătoriilor în Rusia
Full Article 30 second read

Ministerul bulgar de Externe a cerut cetățenilor săi evitarea călătoriilor în Rusia

Ministerul bulgar de Externe a cerut cetățenilor săi să se abțină de la călătorii în Rusia, iar cei care se află acum pe teritoriul Federației Ruse, sunt rugați să părăsească urgent țara, scrie lenta.ru. 

„Le recomandăm cetățenilor bulgari care rămân pe teritoriul Federației Ruse să fie vigilenți, să evite locurile aglomerate, să monitorizeze cu atenție evoluția situației”, afirmă diplomația bulgară.

În plus, Ministerul bulgar de Externe a reamintit numerele de contact ale ambasadei de la Moscova și ale consulatului general din Sankt Petersburg, unde cetățenii țării pot apela pentru ajutor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: