Mitropolitul Vladimir s-a întâlnit cu ambasadorul rus Oleg Vasnețov. Mitropolia: „Și-au exprimat preocuparea pentru pace”
Full Article 2 minutes read

Mitropolitul Vladimir s-a întâlnit cu ambasadorul rus Oleg Vasnețov. Mitropolia: „Și-au exprimat preocuparea pentru pace”

Mitropolitul Vladimir s-a întâlnit, din nou, cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov. Mitropolia Moldovei și diplomația rusă anunță că întrevederea a avut loc pe data de 20 februarie, la reședința mitropolitană din Chișinău.  

Potrivit Mitropoliei, Vasnețov și mitropolitul au abordat, în cadrul întâlnirii, subiecte legate de situația actuală din lume.

„Și-au exprimat preocuparea pentru pacea și stabilitatea globală. S-a pus un accent deosebit pe continuarea proiectelor bilaterale dintre Biserica Ortodoxă din Moldova și Ambasada Rusiei, subliniind importanța colaborării dintre cele două instituții”, anunță Mitropolia.

Potrivit comunicatului emis de Biserica Ortodoxă din Moldova (BOM), discuțiile au inclus, de asemenea, „perspectivele strategice și proiecte noi care ar putea consolida legăturile dintre cele două entități”.

„Într-un spirit de colaborare și înțelegere reciprocă, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir și Excelența Sa, Oleg Vasnețov, au subliniat necesitatea promovării valorilor ortodoxe comune și a consolidării relațiilor bilaterale”, mai anunță Mitropolia Moldovei.

Între timp, Ambasada rusă la Chișinău anunță că Vasnețov și mitropolitul Vladimir și-au confirmat angajamentul, în cadru discuțiilor, față de eforturile de a forma valori morale și etice înalte în rândul generației tinere”.

Mitropolitul Vladimir s-a întâlnit cu ambasadorul rus Oleg Vasnețov. Mitropolia: „Și-au exprimat preocuparea pentru pace”

mitropolia.md


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: