O Toyota a tamponat un automobil Dacia, la Orhei: șase persoane, inclusiv un copil, au fost rănite
Full Article 1 minutes read

O Toyota a tamponat un automobil Dacia, la Orhei: șase persoane, inclusiv un copil, au fost rănite

Două automobile s-au tamponat în raionul Orhei, în seara zilei de 11 mai. În urma accidentului rutier, șase persoane, printre care un minor, au fost rănite. Informațiile au fost confirmate pentru NM de ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Orhei, Elena Băetrău. 

Oamenii legii au fost alertați despre producerea unei accident rutier pe traseul R6 din raionul Orhei, pe 11 mai, în jurul orei 20:00.

Preliminar s-a stabilit că șoferul unui autoturism Toyota a pierdut controlul mașinii într-o curbă, derapând pe banda din sens opus și intrând în coliziune cu un alt autoturism Dacia. Autoturismul Toyota, în care se aflau 4 persoane, inclusiv un minor, a fost aruncat într-un canal de scurgere a apei în urma impactului.

În autoturismul Dacia se aflau 4 persoane, dintre care 2 au fost rănite în urma accidentului. În total, 6 persoane au avut nevoie de  îngrijiri medicale.

Poliția investighează accidentul pentru a stabili circumstanțele exacte în care acesta s-a produs.

O Toyota a tamponat un automobil Dacia, la Orhei: șase persoane, inclusiv un copil, au fost rănite

IP Orhei

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: