Guțul și Vasnețov, fotografie pe fundalul portretului lui Putin. Despre ce au discutat
Full Article 1 minutes read

Guțul și Vasnețov, fotografie pe fundalul portretului lui Putin. Despre ce au discutat

Bașcanul Găgăuziei Evghenia Guțul a anunțat că a avut o întrevedere cu ambasadorul rus la Chișinău Oleg Vasnețov, în cadrul căreia ar fi discutat despre „aspectele strategice ale cooperării viitoare”. Mai mult, guvernatoarea autonomiei a publicat și o fotografie în care apare pe fundalul unui portret al dictatorului rus Vladimir Putin.

Ne-am întâlnit cu Oleg Vasnețov, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova. Am discutat aspecte strategice ale cooperării viitoare. Am făcut schimb de opinii cu privire la situația din Găgăuzia în ansamblu și am abordat subiecte de interes pentru autonomie. În ceea ce privește multe aspecte, am identificat puncte comune. Reuniunea s-a desfășurat într-o manieră constructivă”, a scris Guțul pe canalul său de Telegram.

În ciuda faptului că Vladimir Putin a declanșat invazia împotriva Ucrainei, Evghenia Guțul nu a ezitat să se pozeze pe fundalul portretului dictatorului rus. Guvernatoarea a publicat o imagine, făcută în timpul întrevederii, în care apare alături de Vasnețov și fotografia lui Putin.

Guțul și Vasnețov, fotografie pe fundalul portretului lui Putin. Despre ce au discutat

Telegram/Evghenia Guțul


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: