Moldindconbank a oferit daruri în prag de Revelion pentru două surori imobilizate la pat
Full Article 2 minutes read

Moldindconbank a oferit daruri în prag de Revelion pentru două surori imobilizate la pat

În perioada sărbătorilor de iarnă, echipa Moldindconbank a mers cu daruri la surorile Vera și Alexandra Simion din Sireți, Strășeni. Femeile sunt imobilizate la pat de la vârsta de 16 ani și petrec aproape tot timpul în casă, așa că au fost surprinse de vizită, dar și de cadouri.

Donația oferită de Moldindconbank constă dintr-o mașină de spălat, ceainic electric, produse de uz casnic, de igienă personală, dar și alimente.

„Am primit un mesaj de la sătenii din Sireț, cărora nu le este indiferentă soarta oamenilor cu nevoi speciale și care ne-au descris cu lux de amănunte viața celor două surori. E o istorie care ne-a mișcat profund și am decis că este datoria noastră morală să le ajutăm. În acest mod, am vrut să le arătăm că nu sunt singure, să le ușurăm grijile cotidiene și să le aducem sărbătoare în casă”, a menționat directorului Sucursalei Strășeni a Moldindconbank, Andrian Plămădeală.

Moldindconbank a oferit daruri în prag de Revelion pentru două surori imobilizate la pat

Primarul satului Sireți, Leonid Boaghi, a mulțumit reprezentanților Moldindconbank pentru ajutorul oferit surorilor Simion. „Ambele sunt imobilizate la pat, dar și în astfel de condiții dau dovadă de tărie de caracter. Femeile caută modalități să confecționeze diferite obiecte handmade, de exemplu mărțișoare, de vânzare, ca să mai câștige pentru existență”, a povestit primarul.

Pentru Moldindconbank, responsabilitatea socială este parte a filozofiei de activitate, pentru a promova valori de solidaritate, conform practicilor europene.

Moldindconbank – mereu alături!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: