Moldindconbank: Începe o carieră de succes în sectorul bancar!
Full Article 2 minutes read

Moldindconbank: Începe o carieră de succes în sectorul bancar!

Îți dorești să te trezești în fiecare zi cu gândul că ești un om împlinit? Sau să vii la muncă cu zâmbetul pe buze? Vino în echipa Moldindconbank, aici vei porni pe calea sigură spre succes și o carieră la care ai visat.

În acest weekend, la Târgul de cariere, desfășurat la Palatul Național „Nicolae Sulac” din Chișinău, Moldindconbank a oferit peste 20 de poziții vacante din domeniile financiar, securitate informaţională, tehnologii informaţionale şi vânzări. Moldindconbank a fost și singura instituție bancară, prezentă la eveniment. La ediția din acest an, peste 50 de persoane au aplicat pentru posturile vacante disponibile din cadrul băncii.

Activitatea la Moldindconbank înseamnă conectare la tehnologii de ultimă generație, crearea de abilități care sunt și vor fi solicitate de piața muncii în continuă schimbare, beneficii sociale, dar și un salariu competitiv.

Viitorii noștri colegi, ca și cei actuali, vor avea parte de:

  • Un program individual de dezvoltare profesională şi avansare în carieră;
  • Rezultate apreciate prin salariu atractiv şi bonus de performanță;
  • Prime colective, de sărbători și ajutoare materiale pentru diverse situații personale;
  • Cluburi de interes și team building;
  • Bonus pentru programul de recomandare;
  • Produse bancare pentru angajați cu condiții preferențiale.

Mai mult chiar, recent Moldindconbank a inaugurat un nou Training Centru, pentru dezvoltarea și susținerea angajaţilor săi. Lansarea Centrului face parte din obiectivul băncii de a deveni cel mai bun angajator din sector, oferind programe multilaterale de instruire şi oportunităţi de carieră.

Pentru mai multe detalii despre posturile vacante din cadrul băncii accesați pagina: https://www.micb.md/posturi-vacante-ro/

Vino în echipa Moldindconbank pentru a creşte împreună!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: