Moldovenii din Italia, invitați la evenimentul „Investim acasă“. Antreprenorii din Moldova își vor povesti istoriile de succes
Full Article 2 minutes read

Moldovenii din Italia, invitați la evenimentul „Investim acasă“. Antreprenorii din Moldova își vor povesti istoriile de succes

Guvernul de la Chișinău invită diaspora moldovenească din Italia la o reuniune în cadrul căruia vor fi prezentate oportunitățile investiționale din Moldova. Este vorba despre evenimentul „Investim acasă”, care va avea loc în orașul Milano, pe data de 30 iulie.

Evenimentul este organizat de către Agenția de Investiții, în parteneriat cu autoritățile naționale, în ideea de a susține conaționalii noștri care doresc să deschidă o afacere în țara noastră, doresc să investească în Republica Moldova urmare a capitalului acumulat în Italia și ar putea s-o facă interacționând cu responsabilii din diferite domenii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului Daniel Vodă, într-o conferință de presă.

Potrivit reprezentantului Executivului, participanții vor afla despre modalitățile prin care statul și partenerii de dezvoltare susțin crearea și dezvoltarea afacerilor sau care sunt instrumentele financiare de care ar putea beneficia. Totodată, aceștia vor avea avea ocazia să descopere antreprenori care gestionează afaceri acasă și care vor împărtăși istoriile de succes și experiențele lor.

„La eveniment vor fi prezenți oficiali, reprezentanți ai instituțiilor specializate și ai organizațiilor partenere, iar în cadrul panelurilor de discuții vor fi abordate diverse subiecte legate de investiții, cu accent pe sectoarele în plină dezvoltare (agricultură, turism, IT, industriile creative, servicii pentru business, eficiența energetică, sectorul imobiliar, reciclarea și procesarea deșeurilor, servicii medicale și de reabilitare, creșe și grădinițe private)”, a menționat acesta.

Participarea este gratuită, pe baza înscrierii prin intermediul următorului formular: https://bit.ly/diaspora-milano


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: