Motorina se ieftinește cu alți 21 de bani. Prețuri noi la carburanți 
Full Article 30 second read

Motorina se ieftinește cu alți 21 de bani. Prețuri noi la carburanți 

Mâine, benzina și motorina se ieftinesc din nou. Datele au fost prezentate pe 4 iulie, de reprezentanții Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică.

Pe 5 iulie, benzina se va ieftini cu un ban. Astfel, șoferii vor scoate din buzunar 32 de lei și 82 de bani pentru un litru.

Motorina, mâine, va costa 31 de lei și 37 de bani. Aceasta se va ieftini cu 21 de bani.

Motorina se ieftinește cu alți 21 de bani. Prețuri noi la carburanți 

anre.md


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: