Newton House: Cel mai solicitat complex rezidențial din sectorul Buiucani anunță ridicarea prețurilor la ultimele apartamente
Full Article 50 second read

Newton House: Cel mai solicitat complex rezidențial din sectorul Buiucani anunță ridicarea prețurilor la ultimele apartamente

Newton House, proiectul care a spart tiparele cu metoda inovativă de achitare în rate, anunță ridicarea programată a prețurilor. Potrivit angajaților companiei de construcție, începând cu data de 29 septembrie m2 va costa mai mult cu 55 €.

‼☝️ Grăbește-te și procură apartament la NEWTON HOUSE până la majorarea planificată a prețului din 29 septembrie!

‼☝️ Grăbește-te și procură apartament la NEWTON HOUSE până la majorarea planificată a prețului din 29 septembrie! DOAR ACUM – apartament cu 2 camere de la 4700 PRIMA RATABeneficiază de oferta unică de achitare disponibilă la NEWTON HOUSE!✅ Achitare în rate;✅ pe 5 ani;✅ 0% dobândă;✅ Fără certificat de salariu;✅ Doar cu buletinul;✅ Direct de la dezvoltator.SUNĂ: 📞 +373 68 666 920Află detalii:

Posted by Proimobil.md on Tuesday, September 22, 2020

Reușește să procuri apartamentul mult visat cu o suprafață generoasă la un preț optim! Dacă ai o familie mare, acum este momentul să nu te limitezi în splațiul locuinței dorite. De asemenea poți schimba apartamentul mic pe unul cu două sau chiar trei camere cu living și bucătărie!

Încă mai puteți profita de prima rată minimală pentru un apartament cu două camere de la 4700 €!
Achitare în rate fără % direct de la compania de construcție, în timp de 5 ani, doar cu buletinul!

Pentru informații contactați: +373 68 666 920

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: