O femeie a fost lovită mortal de o mașină chiar pe trecerea de pietoni
Full Article 50 second read

O femeie a fost lovită mortal de o mașină chiar pe trecerea de pietoni

O femeie de 50 de ani a decedat în urma unui grav accident rutier produs pe strada Salcâmilor din capitală. Tragedia s-a produs în seara zilei de 10 ianuarie.

Potrivit Poliției, un automobil de marca Toyota, condus de un bărbat de 60 de ani, a lovit femeia în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni.

Oamenii legii vin cu un apel repetat către șoferi să dea dovadă de prudență și să reducă viteza în preajma trecerilor pentru pietoni.

La această oră se circulă în condiţii de ploaie și carosabil umed, ceea ce reduce mult vizibilitatea și creează pericol de accidente.

Poliția reamintește șoferilor:
– să evite frânarea sau accelerarea bruscă;
– să conducă cu viteză adaptată la condiţiile meteo;
– să păstreze distanța de deplasare între vehicule.

„Dacă ești pieton, asigură-te înainte de traversarea străzii că șoferii ți-au observat intenția”, au punctat oamenii legii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: