O femeie a găsit cadavrul unui tânăr, în scara unui bloc din Chișinău. Ce spun polițiștii
Full Article 2 minutes read

O femeie a găsit cadavrul unui tânăr, în scara unui bloc din Chișinău. Ce spun polițiștii

Un tânăr, fără suflare, a fost găsit în scara unui bloc de pe bulevardul Decebal din capitală. Acesta a fost depistat de o femeie, care a solicitat intervenția polițiștilor. La fața locului, medicul legist a declarat că nu au fost depistate semne de moarte violentă. Astfel, cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală. Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru a stabili inclusiv identitatea tânărului. 

Ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati a declarat pentru NM că Inspectoratul de Poliție Botanica a fost sesizat pe 27 iulie precum că pe bulevardul Decebal a fost depistat un cadavru. La fața locului s-a deplasat grupa operativă și medicul legist.

„Ajunși, solicitanta a comunicat polițiștilor că a ieșit în scara blocului unde a observat un tânăr, așezat pe scări, fără mișcare”, a comunicat reprezentanta Poliției.

În urma examinării de către medicul legist, nu au fost depistate semne de moarte violentă. Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru pentru efectuarea expertizei medico-legale și stabilirea cauzei decesului.

„Pe caz inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, cât și identitatea acestuia”, a precizat Stati.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: