O tânără din Moldova, în vârstă de 19 ani, a murit într-un accident în Italia: se deplasa cu fiica ei pe bicicletă
Full Article 2 minutes read

O tânără din Moldova, în vârstă de 19 ani, a murit într-un accident în Italia: se deplasa cu fiica ei pe bicicletă

O moldoveancă, în vârstă de 19 ani, a murit într-un accident în Italia, scrie ilgazzettino. Bicicleta pe care se afla a fost lovită de o motocicletă. Alături de tânăra din Moldova se afla și fiica ei de 3 ani, minora a fost transportată la spital. 

Presa italiană scrie că tânăra care a murit este Valeria Spînu în vârstă de 19 ani, din Republica Moldova. Accidentul a avut loc la intersecția cu Via De Paoli, care duce spre centrul localității Polesella, la câteva sute de metri de Villa Selmi.

Potrivit informațiilor preliminare, tânăra de 19 ani traversa strada, împreună cu fiica ei de 3 ani, ambele pe bicicletă. Acestea au fost lovite de o motocicletă.

Presa italiană scrie că accidentul a fost fatal pentru Valeria Spînu. A suferit răni și motociclistul, un bărbat de origine rusă, care a fost transportat la spitalul din Padova cu elicopterul.

Și fiica Valeriei Spînu a fost transportată la spital, cu ambulanța. Minora, potrivit presei italiene, se află în stare de șoc.

Se precizează că Valeria Spînu, împreună cu fiica și soțul ei, se afla în ultimul timp la rude în Polesella, comună din provincia Rovigo, regiunea Veneto.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: