VIDEO 18+ O zonă aglomerată cu restaurante din Kramatorsk, lovită de rachete rusești. Cel puțin 8 morți
Full Article 1 minutes read

VIDEO 18+ O zonă aglomerată cu restaurante din Kramatorsk, lovită de rachete rusești. Cel puțin 8 morți

O zonă de restaurante aglomerată din oraşul Kramatorsk din estul Ucrainei a fost lovită de o rachetă. Ofilialii Ucrainei anunță că cel puțin opt persoane au fost ucise și 56 au fost rănite în urma unui atac cu rachete rusești, scrie Политика Страны. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Printre cei decedați se regăsesc doi minori de 15 ani și unul de 12.

Atacul a survenit după ce președintele Vladimir Zelenski a declarat că contraofensiva Ucrainei avansează pe toate fronturile.

„Cu doar o jumătate de oră în urmă, două rachete au lovit orașul Kramatorsk”, a declarat Pavlo Kirilenko la televiziunea ucraineană

Forțele rusești au vizat, de asemenea, un sat din apropiere, a declarat consiliul municipal din Kramatorsk.

„Au lovit un restaurant, operațiunile de căutare și salvare sunt în curs de desfășurare. Acum lucrăm în oraș pentru a stabili numărul de răniți și, eventual, de morți”, a transmis consiliul pe Telegram.

Pe rețelele de socializare au apărut și imagini, în care se observă clădirile dărâmate.

VIDEO 18+ O zonă aglomerată cu restaurante din Kramatorsk, lovită de rachete rusești. Cel puțin 8 morți

Profimedia


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: