Optica familiei a realizat screening gratuit al vedere
Full Article 2 minutes read

Optica familiei a realizat screening gratuit al vedere

Datorită succesului campaniei expres-testarea vederii sau screening-ul gratuit oftalmologic din 2022, unde aproximativ 11 000 de persoane au beneficiat de testare, Optica Familiei (Farmacia Familiei) a realizat această inițiativă și în acest an.

Astfel, Optica Familiei a organizat, în perioada 8 – 11 iunie, în incinta centrului comercial Shopping Malldova, Сampania de Screening GRATUIT a Vederii. 

Timp de patru zile, specialiști optometriști și medici oftalmologi de înaltă calificare, au realizat un screening oftalmologic, GRATUIT, cu ajutorul echipamentelor moderne. Au fost testați cca 5500 persoane de diferite vârste, printre care 920 de copii.

Această campanie are ca scop depistarea la timp a deficiențelor de vedere și prevenirea dezvoltării lor ulterioare atât la copii cu vârsta de la 12 ani, cât și la adulți. Mai mult, pe lângă screening-ul propriu-zis, în cadrul campaniei, oamenii au fost informați cum să-și protejeze vederea, dar și despre importanța examinărilor oculare regulat, de către un medic oftalmolog.

Următorul screening gratuit va fi organizat de către Optica Familiei cu ocazia Zilei Internaționale a Vederii. Vă invităm să urmăriți anunțurile despre campaniile sociale realizate de către Farmacia Familiei pe site-ul www.ff.md și pe rețelele de socializare.

Ține-ți minte că diagnosticul timpuriu şi tratamentul corect sunt esenţiale pentru sănătatea ochilor.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: