Pieton, lovit mortal de o mașină, la Ungheni. Poliția: se deplasa pe carosabil, în loc neiluminat
Full Article 50 second read

Pieton, lovit mortal de o mașină, la Ungheni. Poliția: se deplasa pe carosabil, în loc neiluminat

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a decedat pe loc, după ce a fost tamponat de o mașină. Accidentul a avut loc pe traseul Fălești-Pârlița, în proximitatea satului Bușila, în seara zilei de 25 ianuarie, anunță Inspectoratul General al Poliției (IGP).  

Oamenii legii au stabilit preliminar că bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost lovit mortal în timp ce se deplasa pe carosabil, în afara trecerii de pietoni și în loc neiluminat. La volanul mașinii se afla un bărbat învârstă de 58 de ani. În urma impactului, victima a decedat pe loc.

Potrivit IGP, supus testului alcoolscopic, s-a constatat că șoferul nu se afla în stare de ebrietate.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: