Președinția dezminte informațiile potrivit cărora Sandu i-ar fi permis lui Zelenski să intervină militar în Transnistria: „Sunt falsuri”
Full Article 50 second read

Președinția dezminte informațiile potrivit cărora Sandu i-ar fi permis lui Zelenski să intervină militar în Transnistria: „Sunt falsuri”

Președinția dezminte informațiile potrivit cărora președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, i-ar fi permis liderului de la Kiev, Vladimir Zelenski, să intervină militar în regiunea separatistă transnistreană. Informațiile au fost negate, inclusiv, de președintele ucrainean.

„În legătură cu informațiile apărute pe canale de telegram, precum că președinta Maia Sandu ar fi afirmat că e gata să permită armatei ucrainene să utilizeze teritoriul Republicii Moldova în scopuri militare, subliniem că sunt falsuri”, anunță Președinția.

Informația a fost negată inclusiv de președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, în cadrul unei conferințe de presă susținute după Summitul de la Bulboaca. Liderul de la Kiev a dezmințit informațiile potrivit cărora Sandu er fi cerut Ucrainei să intervină în Transnistria. Mai mult, Zelenski a declarat că mereu a sprijinit și va continua să sprijine Moldova și s-a arătat sigur că după victoria Ucrainei conflictul transnistrean va fi rezolvat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: