Primul copil care s-a născut de Hramul Chișinăului. Familia bebelușului s-a ales cu daruri din partea autorităților capitalei 
Full Article 1 minutes read

Primul copil care s-a născut de Hramul Chișinăului. Familia bebelușului s-a ales cu daruri din partea autorităților capitalei 

Petrică Ciucanov este primul bebeluş, locuitor al municipiului Chișinău, care s-a născut pe 14 octombrie, la Spitalul Clinic Municipal „Gheorghe Paladi”. Cu această ocazie Primăria capitalei i-a oferit familiei copilului, care s-a născut de Hramul orașului, mai multe lucruri necesare dar și un suport financiar sub formă de voucher. 

„Din partea Primăriei Chișinău am oferit o diplomă, iar împreună cu un partener au fost dăruite familiei Valentina şi Vasilie Ciucanov un cărucior, haine şi produse igienice pentru copii, dar şi un voucher în valoare de 20 de mii de lei pentru a-şi putea procura cele necesare”, a anunțat primarul Ion Ceban, în dimineața zilei de 16 octombrie.

„Felicitări şi multă sănătate îi spunem lui Petrică şi părinţilor care mai cresc acasă o fetiţă de aproape 5 ani. La mulţi ani tuturor copiilor! Să ne fie sănătoși”, a adăugat edilul.

Boris Gîlcă, șeful Direcției Sănătate a Primăriei Chișinău, a declarat că de Hramul orașului Chișinău, în cele două maternități publice municipale, s-au născut 6 copii: cinci la Spitalul „Gheorghe Paladi” și unul la Maternitatea municipală nr. 2.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: