Prins beat criță la volan, după ce a ignorat trecerea de pietoni (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Prins beat criță la volan, după ce a ignorat trecerea de pietoni (VIDEO)

Un bărbat de 54 de ani a fost surprins de poliția capitalei în stare de ebrietate avansată la volan. Acesta a intrat în vizorul oamenilor legii după ce a ignorat pietonii de la trecerea regulamentară.

Conducătorul auto a fost stopat pe 25 aprilie, în cadrul operațiunii INSP „#Pietonul”. Inspectorii de patrulare care se aflau la intersecția străzii Academiei cu șoseaua Hîncești au observat că șoferul unei mașini Skoda nu a cedat trecerea pietonilor. Acesta a fost oprit.

Deoarece vizibil se afla în stare de ebrietate, a fost înlăturat de la volanul mașinii și supus testului alcolscopic. Bărbatul de 54 de ani avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 1,01 mg/l.

Potrivit poliției, în primele 3 luni ale anului, în țară, s-au produs 204 de accidente rutiere cu implicarea pietonilor, în care 17 persoane au decedat și 196 au fost traumatizate. Din numărul total de accidente, în 105 de cazuri pietonii au fost accidentați în timp ce traversau strada pe trecerile pietonale, iar 57 de accidente s-au produs în timp ce pietonii traversau strada neregulamentar.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: