Regizorul „Eralaș” Ilia Belostoțchi a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru pedofilie
Full Article 2 minutes read

Regizorul „Eralaș” Ilia Belostoțchi a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru pedofilie

Fostul regizor al programului „Eralaș” din Rusia Ilia Belostoțchi a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru pedofilie. În noiembrie 2018, el a săvârșit acțiuni cu caracter sexual față de un băiat minor, aflat în stare de vulnerabilitate, informează TASS pe 21 iulie.

Judecătorii au decis să îl condamne pe Ilia Belostoțchi la 14 ani de închisoare într-un penitenciar de maximă securitate. Instanța a stabilit că, în perioada 5-5 noiembrie 2018, aflat în apartamentul său din Moscova, acesta a săvârșit acțiuni cu caracter sexual față de un băiețel minor, pe care îl cunoștea. Copilul era în stare de vulnerabilitate și nu înțelegea ce se întâmplă, prin urmare nu s-a putut opune. Judecătorii nu au precizat vârsta băiatului.

Regizorul a fost arestat în 2020. Timp de un an, rudele acestuia au reușit să ascundă de public faptul că Belostoțchi figurează într-un dosar penal. Pe rețelele de socializare, apropiații acestuia scriau că el este grav bolnav.

Din 2004, Belostoțchi era membru al asociației regizorilor de film ai Rusiei, precum și regizor al programului pentru copii „Eralaș”, precum și a serialului de televiziune „Sled”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: