Rosian Vasiloi își cere scuze pentru polițistul de frontieră care a tamponat o mașină la Fălești, fiind beat la volan 
Full Article 2 minutes read

Rosian Vasiloi își cere scuze pentru polițistul de frontieră care a tamponat o mașină la Fălești, fiind beat la volan 

Șeful Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi a reacționat la cazul polițistului de frontieră, depistat beat la volan și care a tamponat o mașină la Fălești. Conducerea instituției și-a cerut scuze pentru comportamentul polițistului de frontieră și a spus că nu va tolera încălcarea legii. Totodată, Vasiloi a dat asigurări că va informa personal opinia publică despre rezultatele cazului. 

Șeful Poliției de Frontieră a reacționat la mesajul fiicei șoferiței căreia i-a fost tamponată mașina. El a declarat că sunt dispuse toate acțiunile necesare pe caz.

„Vă asigur că cazul este investigat de către Direcția Securitate Internă a IGPF (n.red. Inspectoratului General al Poliției de Frontieră) din 23 februarie, fiind dispuse toate acțiunile necesare în acest sens. Nu tolerăm încălcarea legii de către polițiștii de frontieră. Despre rezultate voi informa personal opinia publică și pe dumneavoastră”, a menționat Vasiloi.

„Îmi cer scuze pentru comportamentul polițistului de frontieră”, a adăugat conducerea Poliției de Frontieră. „Cei care au încălcat legea vor răspunde”, a conchis Vasiloi.

Amintim că un polițist de frontieră a tamponat un automobil care staționa pe marginea unui drum din raionul Fălești. Cazul a fost făcut public pe rețelele de socializare. Potrivit autorului publicației, polițistul se afla în stare de ebrietate și conducea mașina cu viteză excesivă.

Reprezentanții Poliției Republicii Moldova au confirmat pentru NM că au înregistrată informația despre acest caz. Iar Poliția de Frontieră a confirmat că polițistul este angajat al instituției. Cei din urmă au menționat că polițistul de frontieră se afla la volanul automobilului în afara orelor de serviciu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: