Moldova, mistuită de incendii în ultima zi de vară: pompierii au intervenit în 11 locații
Full Article 1 minutes read

Moldova, mistuită de incendii în ultima zi de vară: pompierii au intervenit în 11 locații

Un incendiu de vegetație a fost lichidat de pompieri, în seara zilei de 31 august, pe strada Ialoveni 62 A din cartierul Telecentru al municipiului Chișinău. În urma incendiului nimeni nu a fost rănit.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:27. Potrivit primelor informații, o suprafață extinsă de teren a fost cuprinsă de flăcări.

La fața locului au fost trimise 3 echipe de salvatori și pompieri. Incendiul a fost lichidat complet la ora 23:02.

În urma arderii au fost compromise peste 20 ha de teren.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Pe parcursul ultimelor 24 de ora angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au fost solicitați în 11 cazuri pentru lichidarea focarelor de vegetație arsă. Cele mai multe intervenții au fost realizate în localități din raionale Strășeni, Căușeni, Orhei, Călărași dar și municipiul Chișinău. Potrivit datelor colectate din subdiviziunile teritoriale, în perioada vizată, pompierii au stins 58 ha de vegetație arsă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: