Accident grav la Briceni. Bărbat de 43 de ani, descarcerat dintre fiarele unui camion
Full Article 2 minutes read

Accident grav la Briceni. Bărbat de 43 de ani, descarcerat dintre fiarele unui camion

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a rămas încarcerat în camionul pe care îl conducea, după ce s-a izbit frontal într-o mașină. Accidentul a avut loc în dimineața zilei de 26 martie, în localitatea Larga din raionul Briceni. La fața locului au fost solicitați să intervină, inclusiv, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Potrivit IGSU, apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:25. Datele preliminare au arătat că un autoturism s-a tamponat frontal cu un camion. În consecință, conducătorul camionului, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a rămas blocat în cabina afectată a autoturismului.

La fața locului pentru lucrări de deblocare au intervenit salvatorii din cadrul Unității salvatori și pompieri Briceni și ai Serviciului post salvatori și pompieri teritorial Larga. Potrivit sursei citate, angajații IGSU au evacuat persoană blocată, iar după finalizarea operațiunii, bărbatul a fost predat echipei de medici.

„Persoana a suferit diverse traumatisme și a fost transportă la spitalul raional pentru îngrijiri necesare”, anunță IGSU.

Circumstanțele producerii accidentului rutier urmează a fi cercetate de organele de drept.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii Inspectoratului au intervenit în 31 situații de risc.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: