O altă versiune a bătăii din sectorul Râșcani, surprinsă de camerele de supraveghere. La mijloc ar fi un triunghi amoros
Full Article 2 minutes read

O altă versiune a bătăii din sectorul Râșcani, surprinsă de camerele de supraveghere. La mijloc ar fi un triunghi amoros

În spatele incidentului din sectorul Rîșcani al capitalei, unde un tânăr a fost lovit cu capul de asfalt, ar sta un triunghi amoros. Mireasa făptașului l-ar fi înșelat pe bărbat cu colegul său de la muncă, băiatul surprins de camerele de supraveghere. NM a discutat cu o prietenă apropiată de-a învinuitului. 

Potrivit femeii, în ziua incidentului, agresorul a aflat că mireasa sa l-a înșelat.

„Tânărul, care a fost bătut în video, este colegul de muncă a miresei lui. Ne-am văzut în acea seară. El trebuia să plece acasă, dar nu știu ce s-a întâmplat. Probabil a mai citit din conversația celor doi. Poate a vrut să discute cu ea, dar când l-a văzut s-a răzgândit”, a povestit femeia.

Ea susține că ceilalți băieți, care apar în înregistrarea video, nu l-au agresat pe tânăr.

„Acolo erau mai mulți băieți, dar ei nu l-au bătut. Ei nu erau să-i permită să-l omoare sau să-l bată mai tare. Nimeni nu s-a amestecat pentru că ei trebuiau să rezolve problema ca între bărbați. Tânărul putea să-l lovească înapoi. El știa că se întâlnește cu o mireasă străină”, a spus prietena făptașului.

Totodată, femeia susține că băiatul agresat ar avea doar câteva vânătăi.

„Prietenul meu colaborează cu poliția. După lege ar trebui să fie huliganism, însă partea vătămată cere ca dosarul să fie intentat pentru atac premeditat”, a adăugat ea.

Amintim un tânăr de 24 de ani a fost bătut cu cruzime pe bulevardul Moscovei din sectorul Rîșcani al capitalei. Acesta se afla la job, iar în momentul când a ieșit să fumeze o țigară, un bărbat s-a apropiat și a început să-l lovească cu capul de asfalt. Incidentul s-a produs pe 18 iulie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: