„Să privim în viitor cu încredere”. Mesajele politicienilor cu ocazia sărbătorilor pascale 
Full Article 2 minutes read

„Să privim în viitor cu încredere”. Mesajele politicienilor cu ocazia sărbătorilor pascale 

Mai mulți politicieni au transmis mesaje cu ocazia sărbătorilor pascale. Aceștia le-au urat moldovenilor sănătate, pace și fericire.

Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, i-a îndemnat pe moldoveni să aibă speranță și încredere în ziua de mâine.

„Eu sunt convins că țara va trece în sfârșit peste greutățile pandemiei și peste alte nevoi care se abat asupra noastră. Haideți să ne rugăm să fie pace, să avem sănătate și fie ca sfintele sărbători să ne aducă armonie, liniște și înțelegere nouă tuturor și întregii țări”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Un mesaj de felicitare a fost postat și de către Pavel Filip, liderul Partidului Democrat.

„Fie ca bucuria Învierii Domnului să ne aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Să privim în viitor cu încredere, cu mai multă lumină, înțelegere, iubire și speranță”, a spus Pavel Filip.

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a scris că le urează moldovenilor de acasă și celor din diasporă „gânduri bune și cele mai calde urări”.

Președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, Ion Chicu, a scris că „Paștele este poate cea mai bună ocazie de a împărți din bunurile noastre cu cei care au nevoie de sprijin, ajutor și consolare”.

„Vreau să vă doresc multă sănătate, speranță și putere de a înfrunta toate provocările vieții. Să ne aibă Dumnezeu în paza sa, să ne lumineze pe noi și pe cei care astăzi decid soarta țării, să avem grijă de copiii și părinții noștri și să ne bucurăm de fiecare clipă care ne unește și ne face mai puternici”, a spus Ion Chicu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: