„Șah la regină”. Reacția președintelui PDM, după ce socialiștii au propus un candidat la funcția de premier
Full Article 2 minutes read

„Șah la regină”. Reacția președintelui PDM, după ce socialiștii au propus un candidat la funcția de premier

Președintele Partidului Democrat (PDM) Pavel Filip a declarat că va discuta cu echipa sa propunerea socialiștilor privind învestirea unui nou guvern. 

„Șah la regină. În timp ce în Parlament are loc spectacolul “Guvernul care nu vrea să fie votat”, în culise nu se stă degeaba. Avem un nou potențial candidat la funcția de prim-ministru. Urmează să discutăm noile circumstanțe cu echipa noastră. Regret că deși, prin retragerea noastră de la guvernare, am oferit posibilitatea instalării unui guvern anti-criză, această ocazie a fost zădărnicită și deja ratată. E clar că, după ultimele anunțuri, povestea pescarului și peștișorului de aur se apropie de sfârșit, adică suntem tot mai aproape să revenim la covata spartă”, a scris Filip.

Șah la regină. În timp ce în Parlament are loc spectacolul “Guvernul care nu vrea să fie votat”, în culise nu se stă…

Publicată de Pavel Filip pe Joi, 11 februarie 2021

Amintim că, în timp ce premierul desemnat Natalia Gavrilița răspundea la întrebările deputaților, o parte a fracțiunii PSRM, împreună cu liderul formațiunii Igor Dodon, au participat la un brefing de presă.

Dodon a anunțat că socialiștii nu vor vota pentru Natalia Gavriliță, însă o propun de Mariana Durleșteanu la funcția de premier. Aceștia au chemat celelalte fracțiuni să semneze în susținerea acestuia candidat.

Platforma „Pentru Moldova” a anunțat deja că va susține candidatura Marianei Durleșteanu la funcția de premier al țării.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: