Săptămâna trecută, 13 agenți economici și-au sistat activitatea din cauza nerespectării măsurilor de protecție împotriva COVID-19
Full Article 1 minutes read

Săptămâna trecută, 13 agenți economici și-au sistat activitatea din cauza nerespectării măsurilor de protecție împotriva COVID-19

Săptămâna trecută, 13 agenți economici și-au sistat activitatea din cauza nerespectării măsurilor de protecție împotriva COVID-19, informează Ministerul Sănătății.

Pe parcursul ultimei săptămâni a lunii iunie, specialiștii Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, au efectuat inspecții la 194 de obiective ale economiei naționale: 84 de frizerii, 41 de instituții medicale, 38 de farmacii și instituții care prestează servicii de fitness.

În rezultat, au fost identificate încălcări la 25 de obiective. Astfel, a fost suspendată activitatea a 13 agenți economici. Este vorba de 11 frizerii, o instituție medicală și un centru de sport. Totodată, au fost aplicate 8 procese verbale de contravenție.

De asemenea, în ultima săptămână, reprezentanții Agenției Naționale Transport Auto, au organizat operațiuni de control în vederea prevenirii răspândirii infecției COVID – 19 în transportul public, gările și stațiile auto din raioanele Căușeni, Ștefan Vodă, Cahul, Cantemir, Soroca și Edineț.

Precizăm că până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 16 898 de cazuri de coronavirus, dintre care 9846 de pacienți s-au însănătoșit, iar 551 au decedat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: