Sheriff Tiraspol a fost învins de Maccabi Haifa și eliminat din Liga Campionilor: își va continua evoluția în Liga Europei
Full Article 50 second read

Sheriff Tiraspol a fost învins de Maccabi Haifa și eliminat din Liga Campionilor: își va continua evoluția în Liga Europei

Sheriff Tiraspol a fost învins de Maccabi Haifa cu scorul general 4-2, fiind eliminat din Liga Campionilor.

În partida de la Haifa, tiraspolenii au deschis scorul în minutul 20 din penalty. Marocanul Talal a înscris de la punctul cu var pentru 0-1, trecându-și numele pe lista marcatorilor în al 3-lea meci consecutiv.

Gazdele au reușit să întoarcă scorul, golul de 2-1 fiind marcat cu 5 minute înainte de finalul timpului regulamentar.

Scorul general a devenit de 2-2 și au fost dictate două reprize de prelungire. Gazdele au mai punctat de două ori în prelungiri, asigurându-și prezența în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Sheriff Tiraspol își va continua parcursul european în turul 3 al UEFA Europa League, unde va juca cu BATE Borisov (Belarus). Partida tur va avea loc la Tiraspol, pe 10 august, iar returul este programat pentru 17 august, în deplasare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: