„Temători, fără personalitate, n-am fost noi”. Hagi și-a criticat jucătorii după meciul de la Tiraspol
Full Article 2 minutes read

„Temători, fără personalitate, n-am fost noi”. Hagi și-a criticat jucătorii după meciul de la Tiraspol

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Farul Constanța – eliminată din Champions League de Sheriff Tiraspol, și-a criticat jucătorii după meciul de la Tiraspol. El a spus că, pe 18 iulie, a fost „cea mai proastă versiune” a echipei Farul Constanța și că jucătorii au fost fără personalitate, iar în apărare nu s-a făcut nimic. „N-am fost noi”, a adăugat Hagi. 

Antrenorul a menționat, la conferința de presă de la Tiraspol, că pe 18 iulie s-a văzut „cea mai proastă versiune” a echipei Farul Constanța.

„Încep cu primul meci de acasă, știam că vom întâlni o echipă experimentată, am făcut un meci bun contra lui Sheriff, știam că ne așteaptă unul foarte greu în deplasare, dar, spre surprinderea mea, cred că s-a văzut cea mai proastă versiune a noastră! Nu pot să-mi explic, inexplicabil, am făcut cea mai proastă primă repriză posibilă. Temători, fără personalitate, n-am fost noi!”, a spus Hagi, relatează digisport.ro.

El a adăugat că atunci „când nu joci fotbal, e clar, te așteaptă un singur lucru: să pierzi”.

„Asta e realitatea, felicitări lui Sheriff. Noi? Capul jos, mergem acasă și de mâine reflectăm să vedem ce e de făcut. Încă o dată, cea mai proastă versiune a noastră! În apărare n-am făcut nimic, în atac vârfurile inexistente, cum să ajungi la poartă?! Lenți, previzibili, munca noastră. (…) E legat de jocul colectiv, a fost indisciplină! Trebuia să respecte propria identitate, nu ai cum să nu faci ofensiv în prima repriză nici trei faze. Inadmisibil! N-am cuvinte, le-am zis în vestiar. Defensiv, cât de cât s-a muncit, dar n-am fost compacți, incredibil”, a declarat Hagi.

***

Pe 18 iulie, Sheriff Tiraspol a reușit să se califice în turul următor al UEFA Champions League, iar echipa Farul Constanța a fost eliminată din competiție. Sheriff va juca în turul doi preliminar împotriva lui Maccabi Haifa (Israel). Partidele sunt programate pentru 25/26 iulie, la Tiraspol și 1/2 august, în deplasare.

Din cauza eșecului de la Tiraspol, Farul a retrogradat direct în Conference League, unde va juca în turul doi preliminar. Adversar va fi echipa FC Urartu, din Armenia, învinsă de Zrinjski, reprezentanta Bosniei, în primul tur preliminar din UEFA Champions League.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: