Și-a omorât iubita în bătaie și a ascuns cadavrul în canapea. Suspectul, un bărbat de 37 de ani – reținut
Full Article 2 minutes read

Și-a omorât iubita în bătaie și a ascuns cadavrul în canapea. Suspectul, un bărbat de 37 de ani – reținut

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat de violență în familie soldată cu decesul victimei. Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunță că cazul a avut loc în satul Buciumeni, raionul Ungheni.

IGP anunță că a fost sesizat, pe 11 octombrie, de o femeie, locuitoare a satului Buciumeni, precum că prietena ei în vârstă de 45 de ani, din aceeași localitate, de câteva zile nu răspunde la apelurile telefonice. Polițiștii s-au deplasat la domiciliul femeii, aflată în concubinaj cu un bărbat în vârstă de 37 de ani.

La fața locului, oamenii legii au depistat cadavrul femeii ascuns într-o canapea, cu multiple echimoze în regiunea capului și a corpului.

În cadrul documentării, preliminar s-a stabilit că, la data de 7 octombrie, bărbatul ar fi venit acasă și ar fi depistat-o pe femeie în stare de ebrietate alcoolică. Între ei s-ar fi iscat un conflict, iar în rezultat acesta ar fi lovit concubina cu pumnii și cu picioarele peste corp. A doua zi, dimineața, când s-a trezit, a constatat decesul femeii, după care a ascuns corpul neînsuflețit al acesteia într-o canapea.

Victima este originară din satul Căinarii Vechi, raionul Soroca și locuia în concubinaj de aproximativ un an cu suspectul. Copii la întreținere nu aveau.

Cadavrul femeii a fost îndreptat la expertiza medico-legală pentru a fi stabilită cauza decesului.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal prin prisma infracțiunii de violență în familie prevăzută de art. 201/1 din Codul Penal, iar bărbatul a fost reținut.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: