#StayHomeCup. #StaiAcasă și participă la cele 8 campionate de eSports
Full Article 2 minutes read

#StayHomeCup. #StaiAcasă și participă la cele 8 campionate de eSports

În aceste momente formăm cu toții o echipă. Inamicul împotriva căruia luptăm este puternic, doar dacă nu suntem uniți. Apreciem eforturile tuturor celor care stau acasă și am decis să le facem această misiune mai ușoară. În zilele ce urmează, te îndemnăm să stai acasă și să participi la #StayHomeCup. Vom avea parte de 4 weekend-uri pline de gaming, prin urmare, te vom ține ocupat.

Federația de Sporturi Electronice din Moldova, în parteneriat cu Orange Moldova, lansează campionatul #StayHomeCup. Acesta include organizarea și desfășurarea a 8 turnee online la FIFA20, Counter-Strike: Global Offensive și League of Legends. Sunt admiși participanţi din toată ţara, fără limită de vârstă.

FIFA20
FIFA 20 este un joc video de simulare a fotbalului, publicat de Electronic Arts ca parte a seriei FIFA. Este cea de-a 27-a ediție din seria FIFA și a fost lansată pe 27 septembrie 2019 pentru Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch.

CS:GO
Counter-Strike: Global Offensive este un joc video multiplayer shooter, dezvoltat de Valve și Hidden Path Entertainment. Este al patrulea joc din seria Counter-Strike și a fost lansat pentru Windows, OS X, Xbox 360 și PlayStation 3 în august 2012, în timp ce versiunea Linux a fost lansată în 2014.

LOL
League of Legends este un joc online tip Multiplayer online battle arena, dezvoltat și comercializat de către Riot Games pentru Microsoft Windows și MAC OS. În 2012 Forbes a numit League of Legends – „cel mai jucat joc pe calculator din America de Nord și Europa, din punct de vedere al orelor petrecute în joc”.

Campionatul #StayHomeCup se va desfăşura în următoarele 4 weekend-uri, începând cu 11 aprilie 2020. Orange Moldova a pregătit 84 de premii pentru cei mai buni esportivi și echipe de esportivi din Republica Moldova: brățară fitness Huawei Band 4, brățară fitness Samsung Galaxy Fit e, boxă Bluetooth, Difuzor Bluetooth ROUND BASS, SP Powerbank S150 de 15 000 mAh și rucsac pentru laptop.

#StayHomeCup. #StaiAcasă și participă la cele 8 campionate de eSports

Premiile vor putea fi ridicate odată ce vom depăşi situația de urgenţă şi vom reveni la un regim normal. Câștigătorii vor fi contactați personal.

Stai acasă și rămâi aproape, pentru că toate detaliile despre fiecare turneu vor fi anunțate pe site-ul mef.md, cât și pe rețelele de socializare.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: