T2A de la Victoriabank – Banii transferați din străinătate ajung rapid pe card sau în cont
Full Article 3 minutes read

T2A de la Victoriabank – Banii transferați din străinătate ajung rapid pe card sau în cont

Victoriabank continuă procesul de digitalizare a serviciilor sale.  Astfel, orice deținător de card sau cont la Victoriabank  poate acum să primească online bani din străinătate și nu va mai trebui să vină la bancă.

„Tindem să oferim în permanență cele mai bune servicii și produse digitale. Din acest motiv, banca noastră continuă să investească în tehnologii care pot fi utilizate ușor de către clienții noștri. Această facilitate a fost concepută pentru dezvoltarea noilor modalități de a primi bani și pentru a satisface nevoile tuturor beneficiarilor”, a declarat directoarea Produse Non-Card Victoriabank, Natalia Selevestru.

Transferurile se pot face online în următoarele sisteme: Contact, RIA cât și Intel Express, dar această listă va fi extinsă.

„Consumatorii care vor opta pentru noul nostru serviciu vor putea primi bani de oriunde. Trebuie doar să aibă acces la internet.  Asta pentru că digitalizarea serviciilor noastre constituie una dintre direcțiile prioritare ale activității băncii. Totodată, lista companiilor ce oferă servicii de transfer de bani urmează să fie completată, astfel încât să  oferim comoditate tuturor clienților noștri”, a adăugat Natalia Selevestru.

Sistemul respectiv poartă denumirea de T2A și este o abreviere din limba engleză a sintagmei „transfer to account”, ceea ce  înseamnă „transfer în cont”. T2A este un serviciu de deservire bancară la distanţă și permite primirea banilor direct pe card sau în cont. Acesta a fost conceput pentru a simplifica și urgenta procesul de primire a transferurilor băneşti.

Pentru a putea beneficia de acest serviciu, trebuie doar să accesați de pe calculator sau de pe mobil pagina web transfer.victoriabank.md și să alegeți din listă compania prin care vi s-au expediat banii. După completarea informațiilor solicitate, aceștia vor fi transferați imediat pe contul sau cardul dvs. Victoriabank. Puteți primi transferul bancar atât în valută, cât și în lei, la cursul băncii din ziua respectivă. Suma limită de transfer constituie 20 000 MDL.

Mai multe detalii despre acest serviciu puteți vedea aici.

În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, devine acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Investițiile în platformele digitale sunt o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Victoriabank este prima bancă care a introdus plățile cu telefonul, prin aplicația gratuită VB24 Pay, iar în 2019 plățile cu Garmin Pay. Utilizatorii de carduri își pot gestiona conturile de la distanță prin: VB24 Web, VB24 Mobile, iar persoanele juridice prin VB24 Business. Victoriabank este inclusă în Registrul global al furnizorilor de servicii Visa în ceea ce privește securitatea plăților digitale.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: