Târguri cu produse autohtone, în acest weekend, la Chișinău. Locațiile
Full Article 2 minutes read

Târguri cu produse autohtone, în acest weekend, la Chișinău. Locațiile

În perioada 17 și18 iunie, curent, în sectoarele capitalei se desfășoară diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

Locațiile evenimentelor:

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 17 iunie 2023 – târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

De asemenea, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 103 (cinematograf ”Patria”) – Târg al meșterilor populari și producătorilor autohtoni.

În același sector, în Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, 11/4, va avea loc Târgul tematic dedicat Zilei Mondiale a Refugiaților.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 – Târg cu fructe, legume și produse apicole.

În același sector, pe str. Miron Costin, 13/1 (lângă scuar) – Târgul „Gusturi și tradiții de primăvară” al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

De asemenea, pe str. A. Doga, 35, str. Iazului,1, str. Albișoara, 80/5, și str. Ceucari, 8 – Târg cu fructe, legume și produse apicole autohtone.

În sectorul Centru, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir – Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

De asemenea, pe str. Arborilor, 21 (lângă CC Shopping Molldova) – Târg al meșterilor populari.

În sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor” – Târg artizanal și de articole hand-made.

În același sector, pe șos. Muncești, 598, bd. Traian, 22, bd. Cuza-Vodă, 30/1, str. Hristo-Botev, 29, str. Trandafirilor, 15/2, șos. Muncești, 170 – Târg cu produse agricole.

În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru – Târg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În același sector, pe adresele: P. Zadnipru, 2, str. Profesor Ion Dumeniuk, 20, str. G. Latină, 12/11- Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

De asemenea, în Parcul „La Izvor”, pe 17.06.2023 – Târgul cu produse autohtone.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: