Adresele din Chișinău unde se vor desfășura târguri cu produse autohtone, în weekend 
Full Article 1 minutes read

Adresele din Chișinău unde se vor desfășura târguri cu produse autohtone, în weekend 

În weekend, în sectoarele capitalei se vor desfășura târguri cu produse autohtone. Acestea vor putea fi găsite în parcul „Valea Trandafirilor”, în parcul „Alunelul”, dar și pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. 

Primăria Chișinău a declarat că, în zilele de 20 și 21 aprilie, în sectoarele capitalei vor avea loc iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone.

Un târg va avea loc în sectorul Botanica, în parcul „Valea Trandafirilor” pe aleea centrală – Târg de Primăvară. Alt târg va avea loc în sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 202 – târgul „EcoLocal”. Aici vor fi produse alimentare și nealimentare autohtone.

Pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 103 (adiacent Cinematograf „Patria Loteanu”) va avea loc târgul „Yard Sale”. Iar în Parcul „Alunelul”, va fi Târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova 21 vizavi de str. Matei Basarab 6 se va desfășura un târg cu produse autohtone. Iar pe str. Miron Costin 13/1 – un târg al micilor comercianți.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: