Temperaturi de -3°C: Meteorologii prognozează vreme instabilă, cu pericol de îngheț, în acest weekend
Full Article 50 second read

Temperaturi de -3°C: Meteorologii prognozează vreme instabilă, cu pericol de îngheț, în acest weekend

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează vreme instabilă, în perioada 20-22 aprilie. Sunt așteptate ploi, intensificări ale vântului și chiar pericol de îngheț, în unele regiuni ale țării.

Potrivit meteorologilor, temperaturile nocturne vor fi în general între +1°C și +7°C, cu pericol de îngheț pe data de 20 aprilie, în jumătatea de nord a țării. Înghețul ar putea avea loc atât la suprafața solului, cât și izolat în aer, cu intensitatea de -1 și -3°C.

Pe timp de zi, temperaturile vor oscila între +9°C și +15°C. Sâmbătă, 20 aprilie, vor fi +12 și +17°C.

Amintim că Moldova se află din 20 aprilie sub Cod galben de îngheț. Avertizarea vizează, în special, nordul, dar și o parte din centrul țării. Detalii – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: