Temperaturi de până la +17°C. Cum va fi vremea în weekend, în Moldova
Full Article 50 second read

Temperaturi de până la +17°C. Cum va fi vremea în weekend, în Moldova

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunță vreme caldă și cu caracter stabil, în perioada 24-26 februarie. Termometrele vor indica, în aceste zile, maxime de până la +17 grade Celsius. Minimele nu vor coborî mai mult de +2°C, potrivit prognozelor meteorologilor.

Potrivit SHS, în perioada menționată, nu se prevăd precipitații. Pe de altă parte, vântul sud-estic va sufla mai agitat, astfel că sâmbătă, 24 februarie, ziua va prezenta și unele intensificări. Noaptea și dimineața, pe alocuri, se vor crea condiții de ceață, precizează meteorologii.

În perioada 24-26 februarie, temperaturile minime noaptea vor oscila în fond între +2 și +7°C.

Sâmbătă și duminică, temperaturile maxime vor oscila între 11 și +17°C. Luni, 26 februarie, ușor vor scădea și se vor înregistra valori între +8 și +13°C.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: