TOP 5 motive să faci stagiul de practică la Microinvest
Full Article 3 minutes read

TOP 5 motive să faci stagiul de practică la Microinvest

Vibe-ul sărbătorilor de iarnă se face tot mai simțit, dar și gândul că e timpul să găsești compania unde să faci stagiul de practică. Și aici apar o mulțime de întrebări! Cum va fi? Cum mă va primi echipa? Oare mă voi descurca? Dar dacă nu-mi reușește? La Microinvest, toți stagiarii își petrec practica dinamic, motivați și cu inima împăcată. Dezvoltarea tinerilor specialiști face parte din cultura #MiTeam. Ba mai mult, o bună parte din stagiari ne devin în scurt timp colegi, pentru că se regăsesc în echipa noastră și au parte de cei mai buni mentori.

Cum poți să depui CV-ul pentru stagiul de practică la Microinvest? Ce avantaje te așteaptă în echipa noastră tânără și cool? Dar și cum au reușit colegii noștri să combine studiile, practica și jobul la Microinvest, află din acest articol. Apropo, un fapt interesant – vârsta medie a colegilor din Mi Team e de 28 de ani. Suntem tineri și prietenoși și gata să ne împărțim cu experiența noastră.

TOP 5 motive să faci stagiul de practică la Microinvest

Stagiul de practică la Microinvest poate fi primul tău pas în carieră

Hai să facem un brainstorming! Ce știi despre Microinvest? Oferim credite pentru oameni harnici, suntem lideri în creditarea nebancară, responsabili, transparenți și aproape de clienți. Tot Microinvest este o echipă de tineri profesioniști, entuziasmați și experimentați, gata să ofere soluții personalizate de finanțare și să investească în dezvoltarea fiecărui membru. Anual, tineri din mai multe instituții de învățământ își desfășoară stagiul de practică la noi.

Dacă încă nu ai găsit compania potrivită pentru practica de la colegiu sau universitate, sau încă stai pe gânduri dacă ai ales locația potrivită pentru această etapă importantă în anii de studii, merită neapărat să faci legătura cu noi. Iată doar 5 motive de ce Microinvest este locul potrivit pentru stagiarii dornici de cunoștințe și experiențe unice:

  1. Ai parte de un mediu confortabil și eficient, ca să prinzi experiență și să înțelegi cum funcționează din interior o organizație de creditare nebancară.
  2. Ești ghidat și susținut de mentori dedicați și colegi gata să-ți vină în ajutor ori de câte ori ai întrebări sau neclarități. Am fost și noi începători și știm cât de mult contează asta.
  3. Dacă nu ești din Chișinău, poți face stagiul de practică chiar în orașul tău. Avem 16 oficii secundare în 14 regiuni ale țării, toate confortabile și adaptate identității de brand.
  4. Și cel mai important – beneficiezi de oportunitatea de a te angaja în compania noastră, pe diverse poziții, în perioada sau după stagiul de practică. Ba mai mult, avem colegi care s-au angajat chiar înainte de a începe stagiul. Pentru că ne-au convins că vor și pot.
  5. Te bucuri de un program flexibil, ca să combini studiile cu practica și ulterior, jobul la Microinvest.

Apropo, toți stagiarii Microinvest și-au încheiat rapoartele de practică cu brio, multe cunoștințe, experiență și note maxime. La fel de frumoasă poate fi și povestea stagiului tău de practică, dacă aplici la noi. Candidații interesați ne pot transmite CV-ul pe [email protected] sau contacta direct pe paginile noastre, site sau la numărul de telefon: 022 801 701.

Vino la noi, la noi e cool!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: