Un adolescent de 14 ani s-a înecat în iazul „La Izvor” din Chișinău
Full Article 2 minutes read

Un adolescent de 14 ani s-a înecat în iazul „La Izvor” din Chișinău

Un minor în vârstă de 14 ani a murit după ce s-a prăbușit sub gheața subțire a iazului „La Izvor” din capitală. Cazul a avut loc în seara zilei de 26 ianuarie pe bazinul acvatic din sectorul Buiucani. Informațiile au fost confirmate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Apelul la Serviciul 112 a survenit pe 26 ianuarie, la ora 23:03.

Potrivit primelor informații, doi băieți minori cu vârstele de 14 și 12 ani au plecat la joacă în parcul La Izvor. Aceștia ar fi decis să intre pe lacul înghețat, iar la un moment, gheața a cedat și copii s-au prăbușit. Minorul în vârstă de 12 ani a reușit să iasă la suprafață și a plecat acasă, însă băiatul de 14 ani nu a mai putut.

Ssalvatorii, chinologii și polițiștii au efectuat lucrări de căutare însă acestea nu au dat rezultat.

În dimineața zilei de 27 ianuarie lucrările au fost reluate. Salvatorii au reușit să recupereze din iaz la ora 8:30 corpul neînsuflețit al minorului în vârstă de 14 ani. Acesta a fost găsit la o distanță de aproximativ 20 de metri de la mal.

Cazul este investigat de organele de drept.

Un adolescent de 14 ani s-a înecat în iazul „La Izvor” din Chișinău

IGSU

Un adolescent de 14 ani s-a înecat în iazul „La Izvor” din Chișinău

IGSU


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: