Un fost polițist de frontieră, implicat într-o schemă de contrabandă cu țigări
Full Article 2 minutes read

Un fost polițist de frontieră, implicat într-o schemă de contrabandă cu țigări

Sub supravegherea procurorilor oficiului Nord al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), în data de 11 ianuarie, în municipiul Bălți au avut loc 8 percheziții în scopul destructurării unui grup infracțional organizat specializat în contrabandă cu țigări. Trei bănuiți pe acest caz urmează, în data de 11 ianuarie, să fie prezentați procurorilor PCCOCS pentru audieri. Unul din aceștia este un fost angajat al Poliției de Frontieră.

Oamenii legii au depistat în aprilie 2021, în zona de responsabilitate a Direcției Regionale Vest a Poliției de Frontieră aproape 9000 pachete de țigări fabricate în Moldova. În baza prețului pe piață al acestora, lotul ridicat de oamenii legii valorează peste 200.000 lei.

Bănuiții sunt trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 43 de ani, iar unul din aceștia este fost angajat al Poliției de Frontieră.

Pe parcursul zilei de 11 ianuarie, aceștia urmează să fie prezentați procurorilor PCCOCS pentru audieri, care vor decide asupra necesității solicitărilor de aplicare a măsurilor preventive în privința bănuiților.

PCCOCS menționează că investigațiile sunt în stadiu preliminar, iar potrivit legii persoanele din dosar sunt considerate nevinovate până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești finale în acest caz.

Un fost polițist de frontieră, implicat într-o schemă de contrabandă cu țigări

PCCOCS

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: