Încă o victorie pentru moldoveanul Andrian Mardare. Sulițașul a câștigat și turneul de la Madrid 
Full Article 1 minutes read

Încă o victorie pentru moldoveanul Andrian Mardare. Sulițașul a câștigat și turneul de la Madrid 

Atletul moldovean Andrian Mardare a câștigat turneul Europe Silver Meeting de la Madrid. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Comitetului Național Olimpic și Sportiv. Aruncarea suliței este proba sportivă care i-a adus victoria sportivului. De menționat că recent, tot în iulie, Andrian Mardare a câștigat și turneul din Marsilia, Franța. 

Pe 23 iulie, reprezentanții Comitetului Național Olimpic și Sportiv au menționat că elevul lui Valeriu Lungu, Andrian Mardare, a avut patru aruncări peste 80 de metri, cea mai bună fiind 81,49.

„Andrian i-a întrecut pe ungurul Norbert Rivasz-Toth (78.39) și germanul Maurice Voigt (77.21)”, a declarat Comitetul.

Precizăm că atletul moldovean Andrian Mardare, care este și angajat al Poliției de Frontieră, a câștigat recent turneul din Marsilia, Franța. Turneul s-a desfășurat pe 17 iulie pe stadionul Delort din Marsilia. Competiția sportivă este recunoscută drept un eveniment cultural și sportiv de talie internațională, care întrunește anual sportivi din peste 20 de țări.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: