Un tânăr din capitală și-a cumpărat automobilul dorit cu un credit de la Moldindconbank
Full Article 2 minutes read

Un tânăr din capitală și-a cumpărat automobilul dorit cu un credit de la Moldindconbank

Confortul familiei sporește motivația și eficiența în muncă. De această părere este Vasile Șatulov din Chișinău, care administrează o companie IT ce elaborează jocuri electronice. Tânărul de 30 de ani își dorea o mașină mai spațioasă și mai confortabilă pentru familia sa, dar nu dispunea de bani liberi pentru această necesitate.

Serviciile de creditare de la Moldindconbank au fost cea mai bună soluție pentru el. ”Odată cu apariția copilului, am înțeles că avem nevoie de un automobil potrivit. Creditul de nevoi personale de la Moldindconbank a fost cea mai bună decizie. Este o bancă stabilă și verificată în timp”, își argumentează Vasile decizia.

Bărbatul a luat un credit în valoare de 100 000 de lei, pe o perioadă de 5 ani, fără gaj și la o rată avantajoasă.

”Rata lunară este de numai 2 250 de lei. În curând rambursez definitiv creditul. Am mai colaborat cu această bancă și niciodată nu am avut probleme. Calitatea deservirii este foarte bună, e simplu, rapid și au cele mai bune condiții de pe piață. Chiar am început să recomand serviciile băncii și altor cunoscuți”, a povestit beneficiarul.

Și dvs. vă puteți realiza cele mai îndrăznețe visuri prin intermediul creditelor de nevoi personale de la Moldindconbank.

Beneficiați de până la 200 000 lei, fără gaj, cu condiția că activați oficial în țară cel puțin 4 luni şi aveți un venit mediu lunar de cel puțin două ori mai mare de cât plata lunară pentru creditul solicitat. Iar dacă aveți deja un credit pentru care achitați mai mult, îl puteți refinanța la Moldindconbank cu zero comision. Mai multe detalii găsiți pe pagina ofertei.

Moldindconbank – mereu alături!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: