Un tată și fiica sa de 20 de ani au murit într-un accident rutier la Sângerei
Full Article 2 minutes read

Un tată și fiica sa de 20 de ani au murit într-un accident rutier la Sângerei

Un bărbat de 52 de ani și fiica sa, în vârstă de 20 de ani, au decedat în urma unui accident rutier care s-a produs în dimineața de 9 martie în raionul Sângerei. Din primele informații, mașina în care se aflau a pătruns pe contrasens și a lovit frontal o altă mașină. În autoturism se afla și soția șoferului decedat. Împreună cu celălalt conducător auto, aceasta a fost spitalizată.

Poliția a fost alertată despre producerea accidentului în jurul orei 05.40. Impactul a avut loc în apropierea satului Coșcodeni, raionul Sîngerei.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 52 de ani, care conducea o mașină de model Toyota Corolla, avînd ca pasageri pe soția sa, de 45 de ani și fiica de 20 de ani, se deplasa din direcția mun. Bălți. Pe traseul M-5 km 177 +500 m, autoturismul a ieșit pe contrasens și s-a tamponat frontal cu un automobil Mercedes Sprinter, condus de un bărbat de 51 de ani.

În urma impactului, conducătorul automobilului de model Toyota Corolla și fiica sa au decedat pe loc, iar femeia și conducătorul automobilului de model Mercedes au fost transportați la Spitalul Raional Sîngerei.

Din primele informații, cauza producerii accidentului ar fi din condițiile climatice și partea carosabilă alunecoasă.

Un tată și fiica sa de 20 de ani au murit într-un accident rutier la Sângerei

IP Sîngerei

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: