Vicepremierul Nicu Popescu efectuează o vizită la Baku. Va avea o întrevedere cu președintele Republicii Azerbaidjan
Full Article 1 minutes read

Vicepremierul Nicu Popescu efectuează o vizită la Baku. Va avea o întrevedere cu președintele Republicii Azerbaidjan

Vicepremierul, ministrul afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, efectuează în perioada 8-10 februarie o vizită în Republica Azerbaidjan. Vizita are loc la la invitația omologului său azer Jeyhun Bayramov. Programul vicepremierului moldovean la Baku include mai multe întrevederi, inclusiv cu președintele Republicii Azerbaidjan Ilham Aliyev.

Scopul deplasării este de a întări cooperarea moldo-azeră, în special pe dimensiunea comercial-economică, investițională și în domeniul energiei în contextul importanței strategice a coridorului sudic al gazelor.

Programul vicepremierului Nicu Popescu la Baku include întrevederi cu președintele Republicii Azerbaidjan Ilham Aliyev, ministrul agriculturii Inam Karimov, co-preşedinte al Comisiei interguvernamentale moldo-azere de cooperare comercial-economică și Orkhan Mammadov, președintele agenției pentru întreprinderile mici și mijlocii din Azerbaidjan.

Pe data de 9 februarie, după ședința plenară a delegațiilor ambelor state, miniștrii de externe Nicu Popescu și Jeyhun Bayramov vor susține o conferință de presă privind rezultatele discuțiilor.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: