VIDEO Absorbția fondurilor UE de către Moldova, discutată la Bruxelles
Full Article 30 second read

VIDEO Absorbția fondurilor UE de către Moldova, discutată la Bruxelles

Cea de-a 13-a ediție a forumului „Impulsionarea absorbției fondurilor europene de către Republica Moldova – țară candidat la UE, împreună cu UE” s-a desfășurat, marți, 16 aprilie, la Parlamentul European. Evenimentul, organizat la Bruxelles, a adunat primari, președinți de raioane și directori ai instituțiilor medicale din Republica Moldova. Vizita a avut drept scop stabilirea parteneriatelor interinstituționale pentru a impulsiona rata de absorbție a fondurilor europene și preluarea bunelor practici ale României și UE.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: