VIDEO Au căzut într-o prăpastie de circa 100 metri adâncime. Cazul a doi minori din Strășeni, depistați la cariera de piatră din Micăuți 
Full Article 2 minutes read

VIDEO Au căzut într-o prăpastie de circa 100 metri adâncime. Cazul a doi minori din Strășeni, depistați la cariera de piatră din Micăuți 

Doi copii de 10 și 11 ani din localitatea Micăuți au fost salvați de polițiștii din Strășeni, în comun cu ofițerii Inspectoratului Național de Investigații. Cazul a avut loc după ce părinții copiilor au sesizat poliția, menționând că minorii au plecat la joacă în după-amiaza zilei de 11 februarie și nu s-au mai întors.

La căutarea minorilor au fost implicate mai multe echipaje de polițiști, ulterior alăturându-se reprezentanții primăriei, membrii Asociației de vânători precum și un grup de voluntari.

După mai multe ore de căutări, pe 12 februarie – în jurul orei 11:00, copiii au fost găsiți într-o prăpastie de pe teritoriul carierei de piatră din Micăuți.

Ținând cont că, în acele împrejurimi nu are acces transportul, polițiștii au scos copiii pe brațe. Ulterior, minorii au fost transportați la cel mai apropiat punct medical, de unde au fost preluați de ambulanță.

„În urma cercetărilor s-a stabilit că, minorii s-ar fi jucat în localitate, apoi ar fi decis să plece pe teritoriul carierei de piatră din Micăuți. La un moment dat, în locul unde se aflau, un mal de pământ s-a surpat și copiii au căzut într-o prăpastie cu o adâncime de aproximativ 70-100 de metri, fiind loviți de bolovani”, comunică polițiștii.

Minorii s-au aflat în prăpastie pe parcursul întregii nopți. „La moment minorii primesc îngrijirile necesare, iar polițiștii investighează toate circumstanțele”, susțin oamenii legii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: