VIDEO Iaht de $50 mln, scufundat în Italia. Ar aparține unui om de afaceri rus
Full Article 50 second read

VIDEO Iaht de $50 mln, scufundat în Italia. Ar aparține unui om de afaceri rus

Un iaht care ar aparține omului de afaceri rus Ghenadii Aivazian s-a scufundat în Italia. Potrivit Snob.ru, nava de 39 de metri era estimată la 50 milioane dolari.

Cazul a avut loc în noaptea de 21 august, în apropiere de Milazzo. În iaht, la un moment dat, a început să pătrundă apă. Căpitanul navei a dat un semnal de alarmă, după care au fost evacuați 4 pasageri și un membru al echipajului.

Potrivit sursei, alte patru persoane au rămas la bord pentru a remedia problema. Totuși, a doua zi, nava a început să se scufunde și a fost nevoie de evacuarea persoanelor rămase.

Iahtul Live Saga a fost construit în 2007 de Monaco Yachting & Technologies. Costul navei este estimat la 50 de milioane de dolari. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: