VIDEO Iaht de $50 mln, scufundat în Italia. Ar aparține unui om de afaceri rus
Full Article 50 second read

VIDEO Iaht de $50 mln, scufundat în Italia. Ar aparține unui om de afaceri rus

Un iaht care ar aparține omului de afaceri rus Ghenadii Aivazian s-a scufundat în Italia. Potrivit Snob.ru, nava de 39 de metri era estimată la 50 milioane dolari.

Cazul a avut loc în noaptea de 21 august, în apropiere de Milazzo. În iaht, la un moment dat, a început să pătrundă apă. Căpitanul navei a dat un semnal de alarmă, după care au fost evacuați 4 pasageri și un membru al echipajului.

Potrivit sursei, alte patru persoane au rămas la bord pentru a remedia problema. Totuși, a doua zi, nava a început să se scufunde și a fost nevoie de evacuarea persoanelor rămase.

Iahtul Live Saga a fost construit în 2007 de Monaco Yachting & Technologies. Costul navei este estimat la 50 de milioane de dolari. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: