VIDEO O adolescentă de 15 ani din Ucraina, împușcată în picioare, a salvat patru adulți și ei răniți
Full Article 2 minutes read

VIDEO O adolescentă de 15 ani din Ucraina, împușcată în picioare, a salvat patru adulți și ei răniți

O adolescentă de 15 ani din orașul Popasnaia, regiunea Lugansk a Ucrainei, a salvat patru adulți răniți, fiind la rândul său rănită la picioare. Aceasta le-a povestit jurnaliștilor prin ce a trecut.

Fata se afla într-o mașină, alături de alte patru persoane, toți adulți, care intenționau să fugă din localitate, după sosirea trupelor ruse. La un moment dat, soldații au început să tragă în mașină.

Șoferul și pasagerii au fost răniți, de aceea fata a decis să urce ea la volan.

În mașină se aflau trei bărbați și o femeie. Din cauza schijelor, doi bărbați au fost răniți. Unul foarte grav. Am fost nevoită să urc eu la volan. Era nevoie urgentă de ajutor, ca să nu piardă mult sânge. Minele erau împrăștiate ca pe o masă de șah, era imposibil să treci, dar eu am reușit cumva să trec cu mașina. Apoi era cadavrul unei femei, am trecut de ea și după o curbă au început să tragă în noi. M-au nimerit în picioare. Nu puteam să fac nimic, mașina s-a blocat, cu greu am reușit să o pornesc și să mergem mai departe, dar apoi din nou s-a oprit”, a povestit adolescenta.

Fata a fost nevoită să conducă cu picioarele rănite.

Cât am putut – am mers. Nu mi-a fost ușor, a fost foarte dureros. Dar cumva am mers. Nu puteam să îi las sub focul de arme”, a mai spus aceasta.

În total, adolescenta a parcurs în această stare circa 30 de kilometri. În prezent, aceasta este sub supravegherea medicilor.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: