VIDEO Un polițist a fost cât pe ce să fie călcat de mașină. Șoferița a lăsat autoturismul, s-a culcat pe trotuar și a refuzat să facă testul de alcoolemie
Full Article 1 minutes read

VIDEO Un polițist a fost cât pe ce să fie călcat de mașină. Șoferița a lăsat autoturismul, s-a culcat pe trotuar și a refuzat să facă testul de alcoolemie

O șoferiță de 28 de ani este acuzată că ar fi urcat beată la volan. Fiind oprită de polițiști, femeia a părăsit mașina, apoi s-a culcat pe trotuar, refuzând testarea alcoolscopică. În lipsa frânei de mână, mașina a luat-o la vale. Incidentul a avut loc pe 9 august în sectorul Ciocana al capitalei

Polițiștii aflați în misiune au oprit o mașină de model Toyota, care conducea haotic. Șoferița a dat dovadă de un comportament suspect și nu se subordona cerințelor polițiștilor.

La solicitarea repetată a inspectorilor de patrulare de a fi supusă testării, aceasta a refuzat, a ieșit din mașină și s-a culcat pe trotuar. În lipsa frânei de mână, mașina a luat-o la vale.

Astfel, femeia este documentată pentru refuzul de la testarea alcoolscopică, de la examenul medical în vederea stabilirii stării de ebrietate şi a naturii ei sau de la recoltarea probelor biologice în cadrul acestui examen medical.

Șoferița riscă anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.



Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: