A plecat cu fratele de 11 ani la cules ciuperci, dar s-a rătăcit în pădure. Adolescentă din Cimișlia, căutată de peste 60 de polițiști
Full Article 2 minutes read

A plecat cu fratele de 11 ani la cules ciuperci, dar s-a rătăcit în pădure. Adolescentă din Cimișlia, căutată de peste 60 de polițiști

O fată de 17 ani a fost dată dispărută de familia sa după ce a plecat, împreună cu fratele său de 11 ani, la cules ciuperci în pădure. La un moment dat, adolescenta s-a rătăcit. Băiatul a revenit acasă, însă fata era de negăsit. Părinții au alertat poliția, care au găsit minora în jurul orei 01:50, la aproximativ un kilometru de casă. Oamenii legii avertizează părinții să supravegheze strict minorii și să-i însoțească în locurile unde ar putea fi în pericol.

Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunță că oamenii legii au fost alertați despre dispariția fetei de 17 ani în jurul orei 22:20. Mama acesteia le-a declarat polițiștilor că adolescenta a mers la cules ciuperci, în pădure, cu fratele său, în jurul orei 15:00.

„În vederea stabilirii locului aflării minorei a fost dispusă crearea operativă a grupului de căutare format din peste 60 de polițiști și colegi din alte subdiviziuni specializate. Datorită reacționării operative și mobilizării forțelor de ordine, fata a fost depistată în pădure, în jurul orei 01:50, la 1 km de domiciliu”, anunță IGP.

Minora le-a spus polițiștilor că s-a rătăcit și nu putea găsi drumul spre casă. Aceasta a fost reîntoarsă în familie în siguranță.

„Atenționăm repetat părinții despre supravegherea strictă a minorilor și însoțirea acestora în locurile unde ar putea fi în pericol”, avertizează IGP.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: